Cursus Frans

Voor wie?

Als je nog geen Frans spreekt of als je kennis van de taal  is weggezakt. Als je plannen hebt in Frankrijk te gaan werken of studeren of als je zaken wilt (gaan) doen met Frankrijk of een Franstalig gebied. Plezier Met Taal biedt jou de mogelijkheid Frans te leren.

Leermethode

Het accent ligt op de praktische toepassing van de taal. Ook kunnen grammaticale aspecten aan de orde komen. Conversatie, vocabulaire, lezen, luisteren, spreken, schrijven zijn de vaardigheden waaraan we werken. De lessen vinden plaats in een rijke leeromgeving, met een gevarieerde didactiek.

Individueel of in een groep

Een cursus kan in een groep of individueel worden gegeven en maatwerk is vanzelfsprekend ook mogelijk. Een maatwerkcursus is volledig afgestemd op de behoeften van de cursist. Je kunt een intensieve cursus volgen of een cursus verspreid over een aantal weken.

Divers landschap

Frankrijk is een populair vakantieland. Veel mensen houden van Frankrijk en gaan hier in de zomer op vakantie of in de winter op wintersport. Het Franse landschap is zeer gevarieerd en altijd verrassend. Van uitgestrekte vlaktes tot woeste gebergtes. Van charmante dorpjes tot zonovergoten stranden. Van mondaine steden tot verstilde landweggetjes. Frankrijk herbergt het allemaal.

Wereldtaal

Behalve in Frankrijk, wordt ook in andere landen Frans gesproken. Onder meer in België, Zwitserland, Canada en diverse Afrikaanse landen is het Frans een officiële taal. Frans kan dus met recht een wereldtaal genoemd worden.

Bij Plezier met Taal leer je Frans op jouw manier!